100%NL Magazine Mike's Mega Zomer
Delen

WIN: 2 kaarten voor Mike’s Mega Zomer

Op 16 augustus 2024 geeft Mike Appelhof zijn eigen show: Mike's Mega Zomer. Deze unieke avond belooft een spectaculaire ervaring te worden, vol live entertainment en optredens van fantastische gastartiesten. De avond staat in het teken van de release van Mike's nieuwe nummer, en biedt een onvergetelijke mix van muzikale hoogstandjes en verrassingen.

Mike’s Mega Zomer

Tijdens Mike’s Mega Zomer word je meegenomen op een muzikale reis, waarbij je kunt genieten van de mooiste duetten, indrukwekkende solo acts en natuurlijk de feestelijke presentatie van Mike’s nieuwe single. De show belooft een stijlvolle en feestelijke sfeer met een dresscode van “White with a touch of gold” die een stijlvolle en feestelijke sfeer garandeert.

Gastoptredens

Naast de getalenteerde Mike Appelhof zelf, zijn er ook optredens van enkele bijzondere gastartiesten die de avond nog specialer maken. Niemand minder dan Wesley Bronkhorst, bekend van zijn mega hit Amalia, zal het podium betreden. Wesley heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest geliefde zangers van Nederland, en zijn optreden is een garantie voor een geweldige tijd. Ook Ammar, beter bekend als “de Turk uit de kroeg”, zal zijn opwachting maken. Ammar staat bekend om zijn energieke en meeslepende optredens, en zal zeker voor een onvergetelijk moment zorgen tijdens de show. Daarnaast is Jeffrey Lakevan de partij, een artiest die altijd indruk weet te maken!

Tickets

Tickets voor dit geweldige evenement zijn nu verkrijgbaar via de onderstaande link. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een magische avond vol muziek, entertainment en feestelijke verrassingen. Wees erbij op 16 augustus 2024 en beleef een onvergetelijke avond tijdens Mike’s Mega Zomer! Klik hier om je tickets te kopen!

WIN!

Wil jij kans maken op 2 tickets voor een geweldige dag? Laat ons dan weten met wie jij hier naartoe zou willen gaan en wie weet ben jij dan wel de gelukkige winnaar! Het belooft een avond te worden om nooit te vergeten!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met MA-Events

Delen