WINACTIE GESLOTEN: 3x de thriller 'Niet mijn droom'
Delen

WINACTIE GESLOTEN: 3x de thriller ‘Niet mijn droom’

Zin in wat spanning deze koude, donkere dagen? Dat kan, want het boek 'Niet mijn droom' is een psychologische thriller, waarbij jij meegenomen wordt in een spannend en levensecht verhaal. Wij geven 3 boeken weg!

Een goed boek

Tientallen uren spenderen in bad, bed of in een lekkere stoel, doordat je een goed boek hebt gevonden. Wij herkennen het en genieten er ook regelmatig van. Het fijne aan een goed boek is namelijk dat je even op een heel andere wereld bent en het lijkt alsof je zelf ook een personage bent. Het boek ‘Niet mijn droom’ is zo’n boek waarbij je wordt meegetrokken in het verhaal en een waarin je wilt blijven lezen tot middernacht. Wij geven 3 van deze boeken weg!

Niet mijn droom

Het boek ‘Niet mijn droom’ gaat over twee aparte gezinnen die een droom hebben. Personages Kim en Rutger gaan doen waar alle andere mensen van dromen: zij gaan samen met hun dochter Peru een halfjaar zeilen in de Caraïben. Zij zagen het allemaal rooskleurig in en hadden alleen zon, zee en zuidenwind voor ogen. Toch leek het niet zo te gaan. Zij zitten namelijk ook 24/7 op elkaars lip en daardoor ontstaan er spanningen. Tijdens een zwarte nacht op zee slaat het noodlot toe. Ruzie is nu geen optie meer, want iedereen heeft elkaar nodig om dit te overleven.

WIN!

Heb jij zin om tijdens een donkere, koude middag de spanning op te zoeken? Of zit jij graag uren in bad en heb jij daar graag een goed boek bij? Doe dan mee met onze winactie. Wij geven namelijk 3 keer het boek ‘Niet mijn droom’ weg.

Delen