WINACTIE GESLOTEN: 3x2 kaarten voor The Super Mario Bros. Movie
Delen

WINACTIE GESLOTEN: 3×2 kaarten voor The Super Mario Bros. Movie

Ben jij benieuwd hoe het er tegenwoordig aan toe gaat in de wereld van Super Mario Bros en zijn vrienden? En kun jij een middagje entertainment wel gebruiken? Doe dan mee met onze winactie, want wij geven 3x2 kaarten voor The Super Mario Bros. Movie, 3 tote bags en 3 buttons weg.

Super Mario Bros

Mario Bros en zijn vrienden Luigi, Toad, Prinses Peach, Wario en Donkey Kong. Wie kent ze niet en wie is er niet mee opgegroeid? Tijdens het spelen van Super Mario Bros, kruip je in de huid van loodgieter Mario. Door van links naar rechts te rennen, levels te halen, gevechten te winnen en hindernissen te verslaan, probeer je als Mario je ware liefde, Prinses Peach te redden. Zij is namelijk ontvoerd door King Koopa en hij neemt haar steeds weer mee naar een andere dimensie.

Bioscoopfilm

Altijd al benieuwd geweest hoe het er momenteel aan toe gaat bij Mario Bros en zijn vrienden? Of spelen jouw kinderen momenteel dit spelletje en vind jij het stiekem ook nog hartstikke leuk om te zien? Goed nieuws, Illumination en Nintendo hebben de handen ineen geslagen en zij hebben een nieuwe animatiefilm, gebaseerd op de wereld van Mario Bros, uitgebracht. In deze film zullen veel gevechten te zien zijn, leuke momenten, spannende momenten en een hereniging tussen Mario en Prinses Peach.

WIN

Heb jij zin in een leuke, spannende animatiefilm als deze en wil jij daarbij ook nog een Super Mario Bros tote bag én Super Mario Bros button winnen? Doe dan snel mee met onze winactie.

Wat kun je winnen?

  • 3×2 kaartjes voor de bioscoopfilm The Super Mario Bros. Movie
  • 3 tote bags
  • 3 buttons

Bekijk hieronder de trailer van The Super Mario Bros. Movie

Bron en Beeld: In samenwerking met Triple P entertainment.

Delen