100%NL Magazine Adele Project
Delen

GESLOTEN: 3×2 tickets voor ADELE Project in het AFAS Circustheater Scheveningen

Maak kans op 3x2 tickets voor het ADELE Project op Tweede Paasdag in het AFAS Circustheater Scheveningen.

ADELE Project

Stap binnen in de betoverende wereld van Adele’s tijdloze hits, gebracht door het ADELE Project, en laat je meevoeren naar een adembenemende ervaring vol magie en emotie. Met een sensationele show, genaamd ‘The Las Vegas Show’, weten de artiesten als geen ander het onmiskenbare geluid van Adele’s repertoire tot leven te brengen, en dat alles in de mooiste theaters van Nederland.

Stap op Tweede Paasdag (maandag 1 april 2024) het AFAS Circustheater Scheveningen binnen en laat de allergrootste hits van Adele je betoveren. Onder begeleiding van een zevenkoppige live band kruipt zangeres Jolanda Knecht in de huid van Adele en laat ze je de sterren van de hemel zien. Als kers op de taart geniet je voorafgaand aan het concert van een heerlijke high tea en koffie-arrangement inclusief gebak! Dus waar wacht je nog op?

100%NL Magazine Adele Project

WIN!

Wil jij kans maken op deze geweldige ervaring? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij mogen maar liefst 3×2 tickets weggeven, en jij kunt één van de winnaars zijn! Het enige dat je hoeft te doen is hieronder je gegevens achter te laten, je agenda 2e Paasdag vrij te houden en ons laten weten wie je mee zou willen nemen. Wie weet ben jij dan wel de winnaar. Succes!

Delen