100%NL Magazine GoStudent
Delen

GESLOTEN: 6 maanden gratis online bijles voor je kind

Deze winactie is gesloten.

Het leven van kinderen speelt zich voor een groot deel online af. Ze groeien op met Facetime, Whatsapp, Snapchat, Instagram.. Tegenwoordig zijn ze er zelfs aan gewend dat onderwijs online wordt gevolgd. Veel kinderen hebben een achterstand opgelopen wegens de huidige omstandigheden waarin we verkeren, dus een extra steuntje in de rug komt dan goed uit. Online bijles blijkt de ideale oplossing!

De perfecte match

GoStudent biedt één-op-één online bijles, via video en op maat gemaakt onderwijs aan, aan kinderen in het basis- en middelbaar onderwijs in meer dan 30 vakken. Waar en wanneer het jouw kind uitkomt. Tijdens elke bijlessessie werken leerlingen en bijlesdocenten live samen in een virtueel klaslokaal. Elke leerling wordt aan de -zorgvuldig geselecteerde- ideale bijlesdocent verbonden.
Persoonlijke eigenschappen spelen hierbij een belangrijke rol en zullen dan ook, samen met niveau en doelstellingen, dienen als leidraad tijdens de zoektocht naar de perfecte bijlesdocent. Deze past op zijn of haar beurt het lesmateriaal aan op de behoeftes en persoonlijkheid van de leerling.

Spotify & Minecraft

De generatie van nu groeit op in een digitaal tijdperk en dit vraagt om een andere onderwijsaanpak. GoStudent zet die extra stap, kijkt waar de interesses van de huidige generatie ligt en integreert dit ook daadwerkelijk in de manier van werken.
Zo wordt er constant gezocht naar lesmethoden die de leerervaring van leerlingen naar een hoger niveau tillen. Het leren van talen met behulp van Spotify muzieklijsten is bijvoorbeeld een effectieve manier om het leren van een vreemde taal voor kinderen nog leuker te maken. Zo kan jouw kind de taalvaardigheid verbeteren met een funfactor.
Computerspellen bevorderen leer- en probleemoplossende vaardigheden. Daarom heeft GoStudent iets nieuws ontworpen: wiskunde bijles met behulp van het populaire spel Minecraft! Het resultaat? Leerlingen die op een speelse manier met de bijlesdocent in een speciaal ontworpen dorp aan de slag gaan en zo rekenproblemen oplossen.

100%NL Magazine GoStudent

Nieuwsgierig geworden? GoStudent biedt gratis proeflessen aan en zijn hier te boeken.

Winnen!

Wil jij kans maken op 6 maanden lang 1x per week online bijles voor je kind? Doe dan snel mee! Laat ons via onderstaand formulier weten waarom jouw kind deze 6 maanden bijles kan gebruiken en wie weet is jouw kind één van de winnaars! Succes!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met GoStudent

Delen