100%NL Magazine Vogue
Delen

GESLOTEN: 7 parfum deodoranten van VOGUE Women en ontdek jouw favoriet voor jouw moment!

Deze winactie is gesloten.

VOGUE Women voegt een nieuwe geur toe aan het assortiment van de parfum deodoranten. Deze introductie komt op het juiste moment! Perfect voor de zwoele zomeravonden en een perfecte musthave voor de warme dagen wanneer we allemaal net iets meer bescherming nodig hebben. En jij kunt hem winnen, samen met alle andere geuren van VOGUE Women.

VOGUE Women Dark Rose

VOGUE Women Dark Rose is een nieuwe trendy geur van VOGUE Women met een rijke geursensatie van roos gecombineerd met aromatisch hout en de warme tonen van amber en vanille. Deze geur is oprecht een toevoeging aan de populaire geuren van VOGUE Women dat bekend staat om de zware – langaanhoudende bloemige geuren. Dit in combinatie met de warme tonen van amber en vanille maakt het de perfecte combinatie voor een nieuwe trendy geur. Deze geur wordt namelijk geplaatst als een combinatie van Floral- en Ambernotes in het geurwiel van de wereldberoemde geurexpert Michael Edwards. Hij geeft aan dat de Amber categorie erg in trend is op dit moment*. Amber heeft zeer diepe tonen en wordt geïdentificeerd als een zeer sensuele geur. Er komen steeds meer ambergeuren op de markt. VOGUE Women Dark Rose is er daar ook eentje van, hebben dus!

VOGUE Women; past bij elk moment

VOGUE Women biedt een breed scala aan verschillende geuren in de parfum deodorant markt. De producten geven het leven net dat beetje meer glamour en laten je het beste uit elk moment halen door de trendy, exclusieve en krachtige geuren. Of je nu een avond uit gaat of thuisblijft, er is altijd wel een geur die bij het moment past. Met de VOGUE Women parfum deodoranten kun jij zijn wie je wilt zijn en krijgt ieder moment net dat beetje extra glans.

WIN: VOGUE Women Dark Rose

We snappen dat je enthousiast bent geworden van de nieuwe geur! De VOGUE Women Dark Rose is op dit moment exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor 3.99 / 150ml. Maar wij mogen deze nieuwe variant én de rest van de 6 geuren van VOGUE Women (t.w.v. 28,-) weggeven aan 5 van onze lezeressen. Zo ontdek jij welke geur het beste bij welk moment past. Laat daarom snel je gegevens achter! Wij kiezen daaruit 5 lezeressen die de 7 geuren van VOGUE Women opgestuurd krijgen, inclusief de nieuwe Vogue Women Dark Rose.

* https://mouthsofmums.com.au/the-hottest-trend-in-perfumes-right-now-amber-scents/

Dit artikel is geschreven in samenwerking met VOGUE Women

Delen