100%NL Magazine HBA
Delen

GESLOTEN: een compleet verzorgd weekendje weg in het luxe Blooming hotel

Deze winactie is gesloten.

Hoe klinkt relaxen in een bubbelbad of sauna? We hebben in Holland boven Amsterdam verschillende wellness vakantieaccommodaties. Bij wellness draait het om de harmonie tussen lichaam en geest. Waar anders komt je lichaam beter tot ontspanning dan in ons rustige kust- en polderlandschap? Laat je gedachtes glijden over prachtige natuur; gewoon vanuit je eigen vakantie accommodatie!

Maak nu kans op een compleet verzorgd weekendje weg in het mooie Blooming hotel!

Sauna Het Kuurhuys

Klein, maar méér dan compleet, ligt in de Kop van Noord-Holland de ideale plek om te onthaasten; Sauna Het Kuurhuys. Met een schitterende ligging aan de Waddenzee met alle faciliteiten aanwezig om heerlijk tot rust te komen, te ontspannen en te genieten. Overnachten in de wellness room in het karakteristieke pand maakt de beleving compleet.

‘t Bullekroffie

Wellness topper! Vlakbij het strand en Schagen ligt wellness topper ’t Bullekroffie met 4 unieke boerderij appartementen met een adembenemend mooi uitzicht. Alle boerderijkamers zijn uniek en anders. Kies je voor een kamer met bedstee of slaap je onder de hanenbalken? Ga je voor een buiten jacuzzi, een whirlpool bad met lichttherapiebad of toch voor de Finse sauna met stoomcabine? Als dat geen optimale ontspanning is!

Fort Resort Beemster

Geniet in de mooiste wellness van Nederland! Fort Resort Beemster bevindt zich in het Unesco monument Fort aan de Nekkerweg. De combinatie van historische elementen, het ingenieuze ontwerp en de prachtige omgeving van de Beemsterpolder maken je bezoek een ware belevenis.
Ontspan ’s avonds bij het haardvuur in de kelosauna, in het kruidenbad, float in het zoutbad of één van de andere vier baden. Blijven slapen? Dat kan in een van de 16 luxe kamers en suites.

Hollands Welvaren

Overnacht in het melkhuisje of in de kapschuur en geniet van alle rust en ruimte van deze landelijke Bed & Breakfast. Tijdens je verblijf kan je kiezen uit meerdere retreats en massages. Kom helemaal tot rust met Restorative Yoga, Mindfulness, Yoga Nidra, een stiltewandeling in de natuur, een voetenbad, verschillende meditaties en overheerlijke verantwoorde maaltijden.
100%NL Magazine HBA

Doe mee en win!

Blooming hotel

Laat je even lekker in de watten leggen bij blooming hotel. Blooming hotel telt elf hectare eigen duingebied en kunstenaarsdorp Bergen ligt op een steenworp afstand. Daarmee is het hotel in de duinen de perfecte plek voor een short break aan de Nederlandse kust. Begin de dag met een duik in het fijne binnenzwembad, een yogasessie of een heerlijk uitgebreid ontbijt. Met de speciale herfstbehandeling, een ontspannende aroma-massage van je rug en een intensieve peeling van de gezichtshuid met daarna een kalmerend en voedend masker heb je weer een heerlijke, schone frisse huid en een opgewerkt humeur!

Hebben we je enthousiast gemaakt? We hebben nu een leuke winactie! Win een overnachting met ontbijt voor twee personen, twee fietsen voor het hele verblijf, een diner in Restaurant Zandhoeve en een heerlijke lunch bij blooming beach of in de blooming brasserie. Schrijf je in op www.herfstindekop.nl
100%NL Magazine HBA

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Holland Boven Amsterdam

Delen