100%NL Magazine winactie Patty
Delen

GESLOTEN: een heerlijk verwenpakket uit de nieuwe collectie van Patty Brard

Deze winactie is gesloten.

Vanaf 17 oktober is de nieuwe collectie 'From PB with Love' bij de Kruidvat beschikbaar. Zoals gewoonlijk vliegen de items uit de collectie de deur uit, dus je moet er snel bij zijn! Gelukkig maak je bij ons nu kans op een heerlijk verwenpakket, boordevol met de leukste items uit de nieuwe collectie.

Nieuwe collectie Patty Brard

‘Rain & Shine’, zo heet de nieuwe collectie van Patty Brard, die zij exclusief lanceert bij Kruidvat. Vol trots laat Patty weten: ‘Dit najaar gaan we goed voor onszelf zorgen! Van geweldige regenartikelen voor op de fiets tot aan heerlijke producten om jezelf eens lekker te verwennen in de badkamer en op de bank met een heerlijke kop thee.’

En dat alles natuurlijk in de favoriete print van Patty: panter! Patty: ‘Het is toch fantastisch dat je nu lekker in de regen kunt fietsen met mijn geweldige panter poncho en fietstas en daarna lekker bijkomen in je eigen panterbad met Patty bruisballen. Het bad past bij iedereen onder de douche waarna je jezelf lekker kan afdrogen met mijn heerlijke handdoeken en een roze panterbadjas kan aantrekken of mijn geweldige huispak. Daarna lekker op de bank onder mijn panterplaid met een kop thee of warme chocolademelk voor de warme cozy najaarsgevoel. Juist in het najaar moet je lekker spinnen!’

De producten zijn vanaf 17 oktober exclusief verkrijgbaar op kruidvat.nl en vanaf 19 oktober in de winkels van Kruidvat.

Wat kan je winnen?

Wij hebben een heerlijk verwenpakket samengesteld, boordevol met de leukste producten uit de collectie.

Wat er allemaal in het pakket zit? Het panterbad, de heerlijke warme badjas, een bruisbal, een zachte deken, bijpassende douchemuts en douchespons en handzeep. Heerlijk toch?

Doe mee!

Bron en Beeld: Kruidvat

Delen