GESLOTEN: 5 dagen All-inclusive in het Village Hotel voor 2 personen!
Delen

GESLOTEN: 5 dagen All-inclusive in het Village Hotel voor 2 personen!

Deze winactie is gesloten.

Zijn jullie er écht aan toe om er even lekker tussenuit te gaan? Dat komt dan goed uit! Want Bolderman.nl excursiereizen geeft een compleet verzorgde vakantie voor 2 personen weg!

Voor een 4-sterrenhotel met verschillende restaurants, een bar, bioscoop en een zwembad hoef je niet per se naar het buitenland af te reizen. Het Corendon Village Hotel aan de Costa Holanda heeft het allemaal!

De gelukkige winnaar van deze winactie verblijft 5 dagen All-inclusive in dit prachtige hotel waar genoeg te beleven valt. Maar niet alleen binnen het hotel zijn er activiteiten genoeg, ook in de omgeving zijn er genoeg mogelijkheden om een excursie te maken. Wat dacht je van een dagje naar de Zaanse Schans of Volendam? Of genieten in Zandvoort aan zee of en boottochtje op de prachtige Kagerplassen? Keuze genoeg!

Zie jij jezelf al helemaal tot rust komen in dit prachtige 4-sterren hotel? Doe dan snel mee met deze te gekke winactie! Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bolderman om erachter te komen of jij de gelukkige winnaar bent. Zondag 4 oktober ontvang je een mailtje van Bolderman met daarin de naam van de winnaar of winnares!

Ga voor meer vakantie inspiratie naar Bolderman.nl Excursiereizen!

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bolderman.nl

Delen