GESLOTEN: de geweldige 100%LEUK attentkalender vol verzorgingsproducten
Delen

GESLOTEN: de geweldige 100%LEUK attentkalender vol verzorgingsproducten

100%LEUK komt met een attentkalender vol verzorgende producten voor zowel man als vrouw die het hele jaar gebruikt kan worden. De kalender bevat niet alleen cadeautjes, maar zit ook vol complimentjes, relaxmomentjes en handige items. Dit wil toch iedereen winnen?

Attentkalender

Als er iets veel cadeau wordt gedaan tijdens de decembermaand, is het een adventskalender. Hartstikke leuk om te krijgen natuurlijk, want zo’n kalender zit altijd vol leuke verrassingen, die je meestal niet zo snel voor jezelf koopt, of verrassingen die je juist al super lang wil hebben. Of er nou verzorgingsproducten, geurkaarsen, chocolaatjes of iets anders in zit; het is een geweldig cadeau waar iedereen een lach van op z’n gezicht krijgt. 100%LEUK heeft er een gemaakt en diĆ© wil je!

Wat zit erin?

Een adventskalender is voor je verjaardag in juni natuurlijk net zo leuk om te krijgen als in december onder de kerstboom en daarom komt 100%LEUK met hun eerste ‘Attentkalender’. Deze is geschikt om het hele jaar door te geven. Of dat nou voor een verjaardag, jubileum, uitreiking, relatiegeschenk of in de decembermaand is. De attentkalender is een luxe cadeaubox en deze heeft 24 vakjes. Bij het openen van ieder vakje, kun je leuke verzorgingsproducten voor hem en haar verwachten. Er zitten niet alleen cadeaus in deze kalender, ook vind je er complimentjes, relaxmomentjes en handige items in. Dat betekent 24 dagen lang een glimlach op het gezicht.

WIN!

Heb jij interesse in verrassende verzorgingsproducten en andere blijmakers in een box? Wij geven een attentkalender van 100%LEUK weg en jij kunt hem winnen!

Bron en Beeld: In samenwerking met 100%LEUK

Delen