100%NL Magazine Patty Brard
Delen

GESLOTEN: de geweldige panterprint-poef uit de collectie van Patty Brard!

Deze winactie is gesloten.

In een exclusieve online samenwerking met Kruidvat lanceert Patty Brard een nieuwe wooncollectie. Jij kunt nu kans maken op de panterprint-poef!

From PB With Love

Keer op keer weet Patty Brard in samenwerking met Kruidvat een collectie te ontwerpen die razend populair is. Dit keer gooit Patty het over een andere boeg en komt ze met een splinternieuwe wooncollectie!

Een apetrotse Patty laat weten: ‘Na acht zeer succesvolle ‘From PB With Love’ collecties en de sieradencollectie PRITTY met mijn dochter vonden wij het tijd voor de ultieme uitdaging: wonen! Styling en interieur zijn mijn grote passie en daarom ben ik ook zo blij dat ik in samenwerking met Kruidvat en De Eekhoorn Dutch Furniture een exclusieve wooncollectie heb mogen ontwikkelen. Daarnaast is het natuurlijk te gek om je eigen panterbehang te hebben.’

De ‘From PB With Love’ wooncollectie is alleen verkrijgbaar via kruidvat.nl en in de hele woonmaand oktober beschikbaar zolang de voorraad strekt. In de collectie vind je van alles. Van een panterbehang tot een geweldige bank en van de mooiste tafeltjes tot aan prachtige eetkamerstoelen. Ben jij benieuwd naar de wooncollectie van Patty? Die check je hier!

Panterprint-poef

Één van de eyecatchers uit de collectie is toch wel de poef! De zacht afgeronde hoeken in combinatie met de panterprint en zachte bekleding zorgen ervoor dat de poef een echte blikvanger is. Deze poef staat gegarandeerd prachtig in iedere kamer!

Wil jij kans maken op deze poef? Doe dan mee met deze te gekke winactie!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Triple P Entertainment

Delen