100%NL Magazine glazen theepot
Delen

GESLOTEN: Deze prachtige glazen theepot!

Deze winactie is gesloten.

Wil jij kans maken op deze geweldige glazen theepot van Marskramer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Marskramer

Ken je dat? Je bent net verhuisd en plotseling besef je dat je nog een wasrek nodig hebt. Of je bent aan het bakken en komt erachter dat je die ene handige keukenhulp mist. Geen paniek! Marskramer staat altijd voor je klaar met de oplossing. Bij Marskramer vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor in en om het huis. Van die oh-zo-handige stofzuigerzakken tot de leukste pannensets.

Glazen theepot

Één van de prachtige items die je scoort bij Marskramer is deze glazen theepot. Maar het is niet alleen een lust voor het oog. Een glazen theepot zorgt er ook voor dat je precies kunt zien wanneer je thee perfect getrokken is. Geen pikzwarte thee meer, maar precies zoals jij het lekker vindt.

En laten we eerlijk zijn: het is gewoon supergezellig om zo’n prachtige theepot op tafel te hebben toch? Het is alsof je kijkt naar een miniatuur onderwaterwereld, maar dan gewoon bij je eigen thuis!

WIN!

Ben jij -net als ons- helemaal betoverd door deze theepot? Dan is dit je geluksdag! Want bij ons maak je nu kans om deze eyecatcher te winnen!

Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij dan binnenkort wel de gelukkige winnaar. Succes! 😉

Delen