100pmagazine_100pmagazine_princess_Dinner4allCircle2
Delen

GESLOTEN: win een Dinner4All Circle bakplaat van Princess®

Dit voorjaar gezellig met wat vrienden in de tuin of op het balkon eten? Doe dan snel mee met deze gave winactie en maak kans op een Dinner4All Circle bakplaat van Princess®!

Ieder zijn eigen bakplaatje

Wat is er gezelliger dan met z’n allen aan tafel te koken en te eten? Helaas kunnen voedselintoleranties en allergieën nog weleens roet in het eten gooien. Met de Princess 103070 Dinner4All Circle is dat voorgoed verleden tijd! Dankzij de innovatieve samenstelling, waarbij ieder zijn eigen bakplaatje heeft, voorkom je dat smaken en allergenen zich mengen. Zo kan iedereen van je gezelschap zorgeloos aanschuiven en genieten van een smakelijke én gezellige avond. Daarnaast is de bakplaat zelfs geschikt om mee te nemen naar bijvoorbeeld de camping, omdat hij maar 4 x 250 W aan stroom verbruikt!

Wat kun je winnen?

De Princess Dinner4All Circle bestaat uit een centrale unit met een aardewerken serveerschaal en vier losse bakplaatjes. Op deze manier bereid je zelf je eigen eten zonder dat smaken of sappen door elkaar gaan lopen. Je kunt ervoor kiezen om de bakplaatjes rondom het middenstuk te plaatsen, of om ze voor je eigen bord neer te zetten. Dit maakt het ook hartstikke leuk voor kinderen, omdat zij nu gemakkelijk zelf hun eigen vlees, vis of groente kunnen bakken, zonder over de tafel te hoeven reiken. De Dinner4All Circle is uitermate geschikt voor gezinnen waarbij iemand vegetarisch is of een voedselallergie heeft en door het gebruiksgemak is samen gourmetten nu nog gezelliger! In de doos vind je een Princess Dinner4All Circle, 4 houten spatels en een handleiding.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Princess®.

Delen