WINACTIE GESLOTEN: Een Escape Tour in stad naar keuze!
Delen

WINACTIE GESLOTEN: Een Escape Tour in stad naar keuze!

Je speelt de Escape Tour al in 150 steden wereldwijd en wij mogen gratis tickets weggeven!

Een Escape Tour

Dwaal door de stad met vrienden, familie of collega’s aan de hand van de app. Voltooi opdrachten, ontcijfer aanwijzingen en vind de geheime uitgang binnen 2 uur. De Escape Tour speel je in een team van 2 tot 4 personen of in meerdere teams tegen elkaar! Je kan de game op ieder moment van de dag starten. En het is beschikbaar in meer dan 50 steden in Nederland. Waaronder Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen, Deventer, Nijmegen, Eindhoven, Amersfoort, Zwolle en Harderwijk.

Buitenland

Heb je een citytrip naar het buitenland gepland? Grote kans dat je daar ook een Escape Tour kan doen. Ze zitten in 175 steden wereldwijd! Bekijk escapetours.com voor alle mogelijkheden.

Overwinning vieren?

De game kan je niet op pauze zetten, houd er dus rekening mee dat je 2 uur lang in beweging bent (hoe actief dit is ligt aan je teamgenoten ;)). Tijdens de game is er dan ook geen tijd voor een lekker kopje koffie of een verfrissend biertje op het terras. Maar dat doen jullie dan toch gewoon na afloop?! Hopelijk om de overwinning te vieren natuurlijk!

Win!

Wil jij deze leuke citygame gratis spelen? Wij mogen Escape Tour tickets weggeven waarmee je met maximaal vier personen kunt spelen. Laat ons via het formulier hieronder weten waarom en met wie jij de Escape Tour wilt spelen. Wie weet win jij één van de tickets waarmee jij en jouw gezelschap op zoek gaan naar de geheime uitgang van jullie favoriete stad.

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Escape Tour

Delen