GESLOTEN: Een halfjaar lang gratis dierenvoeding en de Henry Petcare!
Delen

GESLOTEN: Een halfjaar lang gratis dierenvoeding en de Henry Petcare!

Is jouw maatje soms ook zo'n "stofzuiger"? Maar focust je kat of hond zich meer op de brokjes en blijven de haren wel liggen? Numatic Nederland & Prins Petfoods hebben de oplossing voor je! Doe mee aan hun winactie en maak kans op de Henry Petcare (met extra stofzuigerzakken) én een halfjaar gratis voeding voor je hond of kat.

Stofzuigers en huisdieren

Stofzuigers en huisdieren? Er zijn honden en katten die bang zijn van de stofzuiger en honden en katten die dol zijn op de stofzuiger en het aanvallen. In eerste instantie lijkt dat nog grappig, maar die aanvallen kunnen al snel heel vervelend worden. Hoe wen je een hond en kat op de juiste manier aan een stofzuiger? Honden en katten moeten leren is dat de stofzuiger er gewoon is, en dat ze met de aanwezigheid ervan helemaal niets hoeven. Maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Hier lees je hoe je hond of kat aan de stofzuiger kan wennen. 

Kennismaken met Henry Petcare

Henry Petcare heeft alle geweldige eigenschappen van de Henry die je al kent, maar met extra huisdiervriendelijke eigenschappen als bonus. Klaar om hardnekkige dierenharen te verwijderen en aanhoudende huisdiergeuren te verminderen, zal Henry Petcare (bijna) een net zo belangrijk onderdeel van het gezin worden als de harige vrienden waarvan hij de rommel opruimt.

100% natuurlijke brokjes

In het ruime assortiment van Prins Petfoods vind jij altijd een voeding die past bij jouw hond of kat. Ze gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners. De voedingsexperts van het CareTeam helpen je graag met een gratis voedingsadvies op maat voor jouw huisdier.

WIN

Doe mee aan deze leuke winactie en maak kans op de Henry Petcare (met extra stofzuigerzakken) én een halfjaar gratis voeding. Schrijf je hier in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. Ze gaan twee baasjes blij maken!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Prins Petfoods en Numatic

Delen