100pmagazine_klikaanklikuit
Delen

GESLOTEN: een handige portable deurbelset!

Deze winactie is gesloten.

Doe mee met deze gave winactie en maak kans op een te handige portable deurbelset! Met deze portable deurbel mis je nooit meer de pakketbezorger aan de deur!

Draadloos

Ben je op zoek naar een deurbel die overal in huis te horen is? Dan is deze draagbare deurbelset van KlikAanKlikUit dé oplossing! De draagbare deurbel is overal in huis te plaatsen, zodat je de bel altijd kunt horen. Zo hoef je bijvoorbeeld nooit meer de pakketbezorger te missen. Wel zo fijn! En zit je in de zomer wat vaker buiten, dan neem je deze bel gewoon mee de tuin in. Zowel de knop als de bel zijn draadloos.

Meer dan geluid alleen

De draadloze deurbel en de drukknop zijn allebei uitgerust met een led-indicatielampje. Zo weet degene die de knop indrukt zeker dat hij/zij heeft aangebeld en ben jij altijd op de hoogte als iemand voor de deur staat, ook als je slechthorend of bijvoorbeeld aan het stofzuigen bent.

Eenvoudig te installeren

Het installeren van deze deurbelset is heel eenvoudig. Plak of schroef de waterdichte drukknop op elke gewenste plek en kies uit één van de zes melodieën. Wil je meerdere deuren voorzien van een deurbel? Geen probleem! Je kunt namelijk moeiteloos meerdere drukknoppen koppelen aan je deurbel en deze voorzien van een eigen melodie naar keuze.

Breid je slimme belinstallatie uit

Breid je deurbelset naar wens uit met meerdere drukknoppen of deurbellen. Ideaal voor als je groot woont of meerdere deuren wil voorzien van een drukknop. Bij het gebruik van meerdere drukknoppen kun je er voor kiezen om iedere drukknop een andere melodie mee te geven. Handig, want zo weet je altijd bij welke deur je moet zijn. Het is tevens mogelijk om andere zenders van KlikAanKlikUit, bijvoorbeeld een bewegingssensor voor buiten, te koppelen om je deurbel te laten afgaan als er iemand de achtertuin inloopt.

WIN!

Wil jij kans maken op deze te handige portable deurbel? Doe dan snel mee en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar!

100pmagazine_klikaanklikuit2

Dit artikel is geschreven in samenwerking met KlikAanKlikUit.

Delen