100%NL Magazine Winactie Cactus Carina Healthplanner
Delen

GESLOTEN: een Healthplanner die jou helpt om in 12 weken gezonde gewoonten te ontwikkelen

Maak met jouw Work-out-selfie kans op deze Healthplanner! Hiermee wordt het streven naar je doelen en het verbeteren van je voedings- & bewegingspatroon een stuk makkelijker!

Healthplanner

Carina Keizer, de zus van Simon Keizer, viel vorig jaar 37 kilo af! Zij gooide het roer om en ontwikkelde een gezonde(re) levensstijl door gezonde gewoonten in het dagelijks leven te implementeren. Tijdens haar reis naar haar nieuwe levensstijl leerde zij wat wel- en niet goed werkt. Op basis van haar ervaringen ontwikkelde zij haar eigen Cactus Carina Healthplanner. Deze planner helpt je om gezonde gewoonten te ontwikkelen, die gemakkelijk in je dagelijks leven toepasbaar- en goed vol te houden zijn.

Challenges

Elke maand organiseert Carina een Challenge, waaraan vele volgers meedoen. Voor deze feestelijke maand heeft Carina een December-kalender gemaakt. Elke dag een nieuwe opdracht, waarbij de focus ligt op Feelgood-momenten: vergeet vooral jezelf niet in deze drukke maand.

Winnen

Vandaag luidt de opdracht: 10 minuten bewegen. Zélfs op de verjaardag van Sinterklaas! Doe mee met de opdracht van vandaag en maak kans op de Cactus Carina Healthplanner! Het doel van deze Healthplanner is om jou te helpen met je planning, om jou gefocust te houden, om jou gemotiveerd te houden, om je progressie in kaart te brengen, om inzichtelijk te maken waar het goed en/of fout loopt, om zo uiteindelijk veranderingen door te voeren, betere gewoonten te creëren en bewuste keuzes te maken die zorgen voor een blijvende verandering die jouw gezondheid ten goede komen.

Doen

Doe mee met onderstaande 10-minute-workout en plaats onder het Facebookbericht over deze winactie in de reacties een voor-, tijdens- of na-foto van jouw beweegmomentje. Uit alle reacties zal door 100%NL Magazine een winnaar worden gekozen!

100%NL Magazine Workout

Trotse broer

Broer Simon Keizer zet zijn zus regelmatig in het zonnetje via zijn Social Media kanalen.  Destijds liet hij weten trots te zijn op zijn zus na haar afvalproces.

 

 

Delen