WIN: Een hoofdrol in de Vitakraft Poésie® videoclip en een cosy Blomus Relax pakket t.w.v. €700,-.
Delen

WIN: Een hoofdrol in de Vitakraft Poésie® videoclip en een cosy Blomus Relax pakket t.w.v. €700,-.

Stuur jouw auditie filmpje op en maak kans op te gekke prijzen én een hoofdrol in de Vitakraft Poésie® videoclip.

WIN!

Ben jij dat baasje die zijn eigen kat ook een echte filmster vindt, maar wil je dat nu ook eens zwart op wit hebben in een videoclip? Dat kan, want je kunt je kat opgeven om in de Vitakraft Poésie® videoclip te spelen. Wie weet worden jullie uitgekozen en krijgt jouw kat een hoofdrol. De clip wordt in een echte filmstudio in Vught opgenomen, dus je kat moet een makkelijke reiziger zijn. Daarnaast maak je nog kans op een cosy Blomus Relax pakket t.w.v. €700,-. Mocht je kat liever niet in de spotlights staan, ook dan maak je kans op te gekke prijzen. Hiervoor hoef je je alleen maar in te schrijven voor de nieuwsbrief op de website van Vitakraft.

Wat moet je doen om te winnen?

Om deze reden wil jouw kat Vitakraft Poésie®

Ben jij er nog steeds niet uit wat voor kattenvoer het beste is voor jouw kat? Het is logisch dat je je viervoeter eten wil geven wat hij lekker vindt, maar ook iets wat gezond is. Je kat kan wel tevreden zijn bakje voer leegeten, maar hij kan je niet vertellen waar hij last van heeft en welke voedingsstoffen hij in zijn eten mist. Daarom is het belangrijk dat hij alle vitamines en mineralen op een gezonde manier binnenkrijgt. Vitakraft Poésie® is kattenvoer zonder toegevoegde suikers bereid en bevat helemaal geen kunstmatige kleurstoffen en smaakversterkers. Dat brengt geluk en is puur genieten voor jouw kat.

Gezond kattenvoer

Een gezonde maaltijd voor je kat moet bestaan uit eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen. Deze gezonde ingrediënten dragen bij aan gezonde organen, huid, vacht, skelet en gebit van je kat. Vitakraft Poésie® kattenvoer bevat:

  • Vitamine A, C, E, B12
  • Koper
  • Ijzer
  • Zink
  • Calcium
  • Fosfor
  • Natrium
  • Kalium

Naast al het bovenstaande, is het ook belangrijk dat kattenvoer taurine, linolzuur en arachidonzuur bevat. Wij horen je denken ‘wat is dát?’, maar het is echt nodig. Taurine stimuleert de groei van witte bloedlichaampjes en helpt onder andere problemen met het hart en netvlies voorkomen. Linolzuur is een omega-6 vetzuur en helpt bij het ondersteunen van de vacht. Je kat blijft zo gehydrateerd. Met een tekort kan je kat een schilferige huid krijgen. Dat laatste, arachidonzuur is ook een omega-6 vetzuur, alleen deze helpt bij het stofwisselingsproces en helpt het lichaam te reageren op ontstekingen. Ook helpt het bij het aanmaken van hormonen. Je kat kan deze aminozuren niet zelf aanmaken, daarom is het zo belangrijk dat ze in de voeding van jouw kat zitten.

Vocht

Voor mensen is het belangrijk om genoeg vocht binnen te krijgen, maar dit geldt ook voor katten. Katten zijn van nature slechte drinkers. Daarom is natvoer belangrijk voor een kat. Het kattenvoer van Vitakraft bevat daarom ook vocht. Water is noodzakelijk om alle voedingsstoffen door het hele lichaam te transporteren. Katten zijn gevoelig voor nieraandoeningen. Door voldoende vocht binnen te krijgen wordt dit risico verminderd.

Bron en Beeld: In samenwerking met Vitakraft

Delen