GESLOTEN: Een item uit de Tramontana Selected By Kirsten Collectie
Delen

GESLOTEN: Een item uit de Tramontana Selected By Kirsten Collectie

Modeliefhebbers opgelet! Maak kans op een item naar keuze uit de Tramontana Selected By Kirsten Collectie!

Tramontana

Tramontana is een internationaal gerenommeerd fashionmerk dat al 35 jaar sprankelende collecties maakt. De collecties bestaan uit complete looks die je oneindig kunt combineren. Sterke basics met echte eyecatchers. Kenmerkend zijn de eigenzinnige prints, verrassende details en de perfecte pasvorm. Tramontana biedt kleding met wat extra’s waarin je je op-en-top vrouw voelt. Voor de energieke en zelfverzekerde vrouw, die met een positieve instelling midden in het leven staat. Die bovenal plezier aan kleding beleeft en er aantrekkelijk en goed gekleed uit wil zien. Tramontana heeft als missie jou te verzekeren van een compliment. Om je te laten stralen en je goed te laten voelen in wat je draagt. Jouw fashion compliment is ons compliment.

Selected by Kirsten Collectie

Sinds jaren werkt Tramontana samen met Kirsten Schilder, maar dit seizoen is er voor het eerst een “Kirsten collectie”. Kirsten heeft gekozen voor een mix van paisley print en warme herfst tinten.

Kirsten Schilder

Kirsten: “Whhaaaa! Wat mijn antwoord was op de vraag van @tramontana.eu of ik mijn lievelingsitems wilde selecteren voor mijn speciale ‘Selected by Kirsten’ collectie? Volmondig JA! De collectie bestaat uit 7 verschillende stijlen die stuk voor stuk bij mij passen. Ik ben gek op herfsttinten, mooie prints en vooral ook kleding waar ik lekker in kan bewegen (nogal handig met 3 kids). Deze collectie heeft dat allemaal! Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Speciaal voor 100% NL mag ik een item uit mijn collectie weggeven. Laat je weten wat jouw favoriet is? X Kirsten Schilder en Team Tramontana”

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in de ‘Selected by Kirsten’ Shop. Of volg de social media kanalen Instagram en Facebook van Tramontana.

Winnen

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Tramontana

Delen