GESLOTEN: Een jaar lang gratis tijdschriften naar keuze
Delen

GESLOTEN: Een jaar lang gratis tijdschriften naar keuze

Of je nou in de bank aan een kopje koffie of in de wachtkamer bij de tandarts zit, is en blijft het voor iedereen fijn wanneer er een magazine voor je ligt om door te bladeren. Hoe leuk is het dan dat je een jaar lang gratis tijdschriften naar keuze kunt winnen?

Tijdschriften

Iets wat vroeger aan de deur werd gebracht, waar iedereen elke week naar uit keek, wat overal te koop was en wat vol leuke nieuwtjes stond, waren tijdschriften. De bekendheid van tijdschriften neemt al jaren af, omdat steeds meer mensen hun nieuwtjes via tv, de Ipad en hun mobiel lezen. Toch wordt nu geprobeerd om de consument weer in te laten zien hoe fijn het is om door een tijdschrift te bladeren. Thuis aan een kopje koffie of ‘s avonds in bed. En het is nog beter ook dan een avondje op het beeld van je mobiel kijken ook.

Kopen

Tijdschriften zijn nog steeds te koop in supermarkten, tabaks- en tijdschriftenwinkels, tankstations en andere winkels. Je hoeft er dus zeker niet naar op zoek, maar bij een tijdschriftenwinkel heb je wel het grootste en breedste assortiment. Winkels als AKO, BLZ., Bruna, CIGO, Giftclub, Libris, Primera, ReadShop en Vivánt hebben met bijna 1.300 winkels van 12 september t/m 2 oktober een geweldige actie.

WIN!

Wanneer je in de periode van 12 september t/m 2 oktober een tijdschrift koopt bij de bovenstaande winkels, maak je kans op een jaar lang een tijdschrift naar keuze. Wanneer je de gelukkige winnaar bent, mag je kiezen uit alle tijdschriften uit het assortiment die de gekozen winkel heeft. Naast deze prijs wordt bij iedere deelnemende winkel éénmalig een tegoedbon van €50,- uitgereikt. Deze is ook te besteden aan tijdschriften.

Klik hier voor de actiewebsite.

Bron en Beeld: In samenwerking met VMBpress

Delen