100%NL Magazine Hartstichting Loterij Lapland
Delen

GESLOTEN: Een prachtige reis naar het mooie Lapland!

Deze winactie is gesloten.

Doe mee met de Hartstichting Loterij en maak kans op een reis naar Lapland! Steun onderzoek naar een gezond hart voor iedereen en maak ondertussen kans op mooie prijzen.

Prijzen pakken: een reis naar Lapland!

Dat is nog niet alles, want naast de volledig verzorgde reis naar Lapland voor twee personen, kun je ook kans maken op een Fitbit, een dagje uit of mooie cadeaukaarten. Kortom, kans op een cadeautje voor jezelf, maar een nog groter cadeau voor een ander.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is eenmalig een lot voor de Hartstichting Loterij te kopen. Je koopt je lot één keer en zit nergens aan vast.

Laat alle harten winnen

Een gezond hart voor iedereen. Dat is de droom van de Hartstichting. En laten we eerlijk zijn: dat willen we natuurlijk allemaal.

Al bijna 60 jaar ondersteunt de Hartstichting álle harten van Nederland. Jong of oud. Dik of dun. Er is al veel bereikt, maar er is nog zoveel te winnen.

Koop een lot

Koop daarom snel een lot voor de trekking van 29 december 2021. Voor slechts € 7,50 doe je eenmalig mee en maak jij dus kans op die te gekke prijzen. Na betaling ontvang je de lotnummer(s) per e-mail. Alle prijswinnaars krijgen automatisch bericht.

Maakt iets goeds doen je blij? Doe dan mee met de Hartstichting Loterij!

100%NL Magazine Hartstichting

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Hartstichting

Delen