spellenpakket
Delen

GESLOTEN: Een spellenpakket t.w.v. €150,-!

Spelliefhebbers opgelet! Maak kans op een spellenpakket t.w.v. €150,-.

BoekenVoordeel

BoekenVoordeel is met 100 winkels in Nederland en België de grootste winkelketen op het gebied van kwalitatieve boeken tegen een voordelige prijs.. De winkelketen heeft zich de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een unieke winkelformule voor het hele gezin. Naast boeken heeft BoekenVoordeel een zeer uitgebreid assortiment hobbyartikelen, wenskaarten, agenda’s, kalenders en speelgoed. Bij BoekenVoordeel krijgt de klant dan ook altijd prijsvoordeel, kortingen tot wel 50% en zeer scherpe prijzen op diverse producten.  Het brede assortiment in combinatie met de unieke prijsstelling maakt van BoekenVoordeel dan ook de aangewezen cadeauwinkel voor de hele familie.

Spellen voor alle leeftijden

Van familiespellen met uren plezier, strategische bordspellen tot de leukste spellen voor kinderen van alle leeftijden. BoekenVoordeel heeft een heel breed assortiment spellen voor iedereen! Wij mogen een spellenpakket weggeven t.w.v. €150,-. Lees hieronder hoe je dit te gekke pakket kan winnen.

Hoe kan ik winnen?

Geef door welk spel op de nieuwsbrief van BoekenVoordeel staat vermeld en win! Ontvang je de nieuwsbrief nog niet?  Meld je hier aan en kijk welk spel er in de nieuwsbrief staat!

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Boekenvoordeel

Delen