100pmagazine_disneywinactie
Delen

GESLOTEN: een sprookjesachtig verblijf in Disneyland® Paris!

Deze winactie is gesloten.

Disneyland® Paris bestaat dit jaar dertig jaar en is daarmee al 30 jaar één groot feest voor écht alle leeftijden. Maar dit jaar wordt dat nog eens extra uitbundig gevierd! En jij kunt daarbij aanwezig zijn!

Dromen komen uit

Met meer dan 50 attracties, komen alle leeftijden aan bod. De allerkleinsten, stoere tieners, maar ook adrenaline zoekende pubers en hun ouders. Maak een reis van Adventure Isle naar Alice’s Curious Labyrinth en de autootjes van Autopia. Laat je in Big Thunder Mountain in een mijnwagentje over een spookberg vervoeren. In de Casey Jr. Train door een sprookjeswereld van miniaturen van de Horse-Drawn Streetcars naar Les Tapis Volants – Flying Carpets over Agrabah. Achterin Toy Story Playland vind je RC Racer, Andy heeft zijn radio bestuurbare auto uitgepakt en in een enorme halfpipe achtbaan neergezet. Hier lijkt het alsof je net zo klein bent geworden als Buzz en Woody. Voor de echte adrenaline kick, lanceer je jezelf naar Star Wars met de Hyperspace Mountain.

30 jaar!

Omdat Disneyland® Paris dit jaar zijn 30e verjaardag viert wordt er natuurlijk flink uitgepakt. Zo is er een nieuwe, dagelijkse show bij het Kasteel van Doornroosje. Hebben Mickey en zijn vrienden nieuwe iriserende outfits. Eindigt de avond met de Disney D-Light show met videoprojecties, verlichte waterstralen, lichteffecten, mist en lasers, en als hoogtepunt een drone display boven het iconische Kasteel. Onvergetelijke momenten onder begeleiding van de mooiste Disney liedjes.

WIN!

Wil jij kans maken op een sprookjesachtig verblijf in Disneyland® Paris? Doe dan snel mee met deze te gekke winactie om kans te maken!

Wat kan je winnen?

  • 1 kamer voor maximaal 4 personen (waarbij 1 persoon minimaal 18 jaar oud moet zijn)
  • 2 overnachtingen in een Disney hotel, inclusief ontbijt
  • 3 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney Parken

Het arrangement is:

  • op basis van beschikbaarheid
  • op basis van eigen vervoer
  • exclusief reisverzekering, lunch, diner en uitgaven van persoonlijke aard

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Disneyland® Paris

Delen