GESLOTEN: Een sterrenhemel poster van MrStarsky
Delen

GESLOTEN: Een sterrenhemel poster van MrStarsky

Maak kans op deze te gekke poster van MrStarsky! Zo hangt er gegarandeerd een unieke herinnering aan dat ene bijzondere moment aan de muur!

MrStarsky

Ken jij iemand die gaat trouwen, of stap je zelf het huwelijksbootje in en zoek je nog een goed cadeau? Bij MrStarsky wordt dit speciale moment vereeuwigd in een poster met de stand van de sterren. Klinkt dit voor jou als het ideale cadeau? Doe mee aan de Giveaway van @100pmagazine en maak kans om een sterrenhemel poster (uiteraard met lijst) te winnen! Er worden 2 winnaars geloot!

Bijzondere moment aan de muur

Bij het Amsterdamse MrStarsky worden sterrenhemel posters gemaakt van alle onvergetelijke momenten, zoals een geboorte, verloving, huwelijk of eerste ontmoeting. Met de posters van MrStarsky hangt er gegarandeerd een unieke herinnering aan dat ene bijzondere moment aan de muur. Er wordt samengewerkt met getalenteerde illustratoren, vormgevers en kunstenaars om zo een inspirerende collectie aan te kunnen bieden.

WIN!

September staat ook wel bekend als wedding season. Wat is er nou leuker dan een persoonlijke sterrenhemel cadeau te krijgen op deze speciale dag? Met de verschillende stijlen van MrStarsky geef je het perfecte cadeau helemaal passend bij de smaak van het bruidspaar. Ga snel naar de Instagram van @100pmagazine en doe mee aan de winactie.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met MrStarsky

Delen