100pmagazine_maza_hoemoes
Delen

GESLOTEN: een tas vol heerlijke Hoemoes van Maza!

Deze winactie is gesloten.

Het is vandaag Internationale Hoemoes dag! En om dat te vieren kun jij kans maken op een tas vol heerlijke Hoemoes van Maza!

Maza

Hoemoes en falafel is in deze tijd niet meer weg te denken! Wist je dat je Hoemoes naast broodbeleg in veel verschillende gerechten kunt gebruiken? Maak met Hoemoes paprika & oregano bijvoorbeeld een heerlijke pastasaus, gebruik Muhammara als basis voor een zelfgemaakte pizza of bak zoete cakes met hoemoes cranberry & vijg. Benieuwd wat je nog meer met de Hoemoes en spreads van Maza kunt maken? Op www.maza.nl vind je meer dan 350 veganistische en vegetarische recepten. En met heel veel verschillende smaken kun je blijven variëren. Perfect voor ieder menu dus!

Maza restaurants

Om iedereen kennis te laten maken met al het lekkers uit de Mediterrane keuken heeft Maza ook 2 restaurants. Een restaurant in de Foodhallen in Amsterdam en een onlangs verbouwd restaurant in Stadshart Amstelveen. Hier kun je genieten van lekkere gerechten zoals diverse falafelwraps, mezze’s om samen te delen of kun je je tijdens een kookworkshop laten inspireren door onze koks. Perfect als tussenstop tijdens een dagje shoppen.

Liggen Amsterdam en Amstelveen niet echt om de hoek bij jou? Geen zorgen! Het hele jaar door is Maza op verschillende grote events te bezoeken met hun gave foodtruck. Zoals de Huishoudbeurs en de Libelle Zomerweek. Maar ook op de magische Margriet winterfair! Op www.maza.nl vind je hun festival- en eventkalender.

WIN: een tas vol heerlijke Hoemoes van Maza!

Het is vandaag Internationale Hoemoes dag! En dit betekent dat je de hele dag hoemoes mag eten, voor zowel ontbijt, lunch als diner! En om dit te vieren mogen wij vijf tasjes vol heerlijke hoemoes van Maza weggeven! Wil jij kans maken op zo’n heerlijk tasje? Doe dan snel mee met deze gave winactie, volg @masmasmaza op social media en nomineer diegene met wie jij de hele dag hoemoes wilt eten! Wie weet kun jij dan straks genieten van deze tas vol lekkers!

100pmagazine_hoemoes1

Delen