WINACTIE GESLOTEN: win één van de vijf zomerboxen van The Brownie Box!
Delen

WINACTIE GESLOTEN: win één van de vijf zomerboxen van The Brownie Box!

Deze winactie is gesloten

Het is bijna eind augustus, maar bij The Brownie Box is het nog volop zomer! Dat proef je wanneer je in de frisse smaken van de zomer duikt van hun sprankelende Zomerbox! Een heerlijke box gevuld met Citroen Blondies en Aardbeien Blondies. Wil jij deze proberen? Doe dan snel mee met onze winactie!

Zomerbox

Wil jij, ondanks het feit dat de zon zich af en toe nog even verstopt, toch het ultieme zomergevoel krijgen en vasthouden? The Brownie Box heeft iets gedaan waar iedereen naar verlangt. Zij hebben namelijk de zomer in een blondie gestopt. De sprankelende zomerbox is gevuld met blondies in frisse zomersmaken. Denk aan handgemaakte blondies- Citroen Blondies en Aardbeien Blondies. Na het eten van één stukje brownie geniet jij al van het ultieme zomergevoel.

The Brownie box

Van een originial chocoladebrownie tot een brownie met Oreo en Twix; The Brownie Box verkoopt het allemaal. Het fijne aan The Brownie Box is dat zij hun lekkernijen verpakken in een klein doosje, zodat je ze cadeau kan doen door ze te laten opsturen en bezorgen door de brievenbus. Het bijzondere aan dit bedrijf, is dat zij uitblinken, door de hoeveelheid aandacht en kwaliteit die zij in hun brownies stoppen. Je proeft letterlijk de liefde die in de brownies is gestopt. ‘Ik ga voor niets minder dan de beste ingrediënten, een perfecte samenstelling, een uitstekende temperatuurbeheersing en een nauwkeurig bakproces’, is wat eigenaresse Natascha van The Brownie Box zei.

Zomerspecial: Citroen Blondie

The Brownie Box zou zichzelf niet zijn als zij af en toe met iets nieuws of een special komen. Deze zomer is dat de Citroen Blondie en deze lekkernij ademt zomer. Getalenteerde brownie-ontwikkelaar Saskia had dit keer maar één doel: de ultieme zomerblondie ontwikkelen. Saskia experimenteerde met verschillende smaakcombinaties, maar zij wist wat zij wilde. De perfecte harmonie tussen de zachte blondie-texturen en de heldere, levendige smaak van citroen. Dat is absoluut gelukt, want de Blondie is heel fris en heeft een rijke smaak.

WIN!

Wil jij je vrienden of familie ook trakteren op een zomerse blondie uit de zomerbox, of heb jij zin om ze zelf allemaal te testen? Doe dan snel mee met onze winactie, want wij geven 5 zomerboxen weg!

Hoe doe je mee?

– Like deze post
– Volg @100pmagazine en @thebrowniebox.nl nl op Instagram
– Vertel wat jouw ultieme zomergevoel is

Bron en Beeld: In samenwerking met The Browniebox

Delen