100%NL Magazine Makkelijk en Snel
Delen

GESLOTEN: het kookboek Makkelijk & Snel van Brenda Kookt

Deze winactie is gesloten.

Maak kans op het kookboek 'Makkelijk & Snel' van Brenda Kookt!

Brenda Kookt

Brenda Hoff, beter bekend als Brenda Kookt, heeft een culinair platform dat inmiddels alweer 10 jaar bestaat. Het platform wordt maandelijk door maar liefst ruim 650.000 kookliefhebbers bezocht, wat een prestatie! Ook op social media is Brenda Kookt razend populair, op Instagram heeft zij ruim 52 duizend volgers.

Makkelijk & Snel

Maar niet alleen online is Brenda actief, ook offline! In haar eigen geschreven kookboeken en kalenders laat Brenda zien dat koken hartstikke leuk is en dat het helemaal niet moeilijk of ingewikkeld hoeft te zijn.

Makkelijk & Snel is hét kookboek met lekkere, verse en gezonde maaltijden voor elke dag. Alle gerechten zijn -zoals de naam van het boek al doet vermoeden- makkelijk en snel! Binnen 30 minuten met een minimale inspanning tover jij een waanzinnige maaltij op tafel, bereid met toegankelijke ingrediënten die je bij de supermarkt om de hoek koopt.

Het boek bevat gevarieerde maaltijdsalades en snelle eenpansgerechten, tot ovenschotels en zelfs een. hoofdstuk met simpele spektakelstukken die het goed doen bij een etentje. Én natuurlijk wordt het toetje niet vergeten.

WIN!

Loopt het water je al in de mond en kan je niet wachten om binnenkort te sterren van de hemel te koken? Doe dan snel mee aan deze winactie om kans te maken op het kookboek Makkelijk & Snel van Brenda Kookt!

Delen