100%NL Magazine My Own Filo
Delen

WINACTIE GESLOTEN: het ultieme orgasme met dit pakket

Want to be a lucky lady? Meld je aan voor de Filo winactie en maak kans op een ultiem orgasme pakket

My Own Filo

My Own Filo, de pleasure movement die zich inzet voor het ‘tot bloei brengen’ van de vrouw, in alle levensfases. Van menarche tot menopauze, van je eerste orgasme tot de eerste keer seks na de bevalling. Alles komt aan bod. Het doel is om kennis en ervaring over intieme onderwerpen te verbeteren, het vrouwelijk lichaam te normaliseren en plezier te accepteren als een algemene gezondheidsbehoefte. Hiervoor beschikt Filo over een breed scala aan educatie en bieden zij producten aan zoals toegankelijke en stijlvolle pleasure tools, cosmetica en andere feel good items. Aan de organisatie zijn ook experts als artsen, gynaecologe, psychologe, seksuologen en educatie experts verbonden die helpen met het voltooien van de missie van Filo door middel van het delen van hun kennis en advies. 

My Filo self-love bundel

Give away! Word jij een van de gelukkige winnaars van de ultieme Filo Self-Love bundel? Deze winactie van Filo biedt een geweldige kans om een Filo Self-Love bundel te winnen ter waarde van 80 euro. De bundel bestaat uit de twee bestverkochte feel good producten van Filo; de Sunflower tool en de hand- en toolcleaner. Er zullen tien lucky ladies (or gentlemen) uitgekozen worden die de ultieme Self-Love bundel in ontvangst mogen nemen.
Door deel te nemen aan de winactie maak je kans om een waardevolle bundel te bemachtigen. Een bundel waarmee je als vrouw jezelf kan ontplooien en tot bloei kan brengen.

WIN!

Wil jij kans maken op het winnen van een van de tien waardevolle bundels van Filo? Doe dan snel mee aan onze winactie.

 

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met My Own Filo

Delen