100%NL Magazine Ultra coole Meester Jesper boek
Delen

GESLOTEN: Het Ultra Coole Meester Jesper Boek!

Deze winactie is gesloten.

Wil jij binnenkort de eigenaar zijn van het Ultra Coole Meester Jesper Boek? Doe dan snel mee met deze winactie!

Meester Jesper

Wie is Meester Jesper? In 2020 startte Meester Jesper (Hesseling) zijn TikTok-account en vanaf toen ging het snel: hij werd razend populair en inmiddels heeft hij ruim 456.000 volgers!

Overal wordt Meester Jesper nu herkend en willen kinderen met hem op de foto of nog leuker: een filmpje opnemen! Het begon allemaal met korte uitlegfilmpjes waarin Jesper kinderen en hun ouders tijdens de lockdown wilde helpen.

Inmiddels is Meester Jesper een bekende Nederlander aan het worden en deelt hij naast hacks ook sketches, dansjes en video’s met zijn gezin.

Het Ultra Coole Meester Jesper Boek

In het Ultra Coole Meester Jesper Boek deelt Meester Jesper superhandige hacks die je op school kunnen helpen. Want wie kan er nu niet een lifehack voor procenten gebruiken? En hoe gebruik je ook alweer ‘t sexy fokschaap? En nog veel meer!

Ook deelt Meester Jesper de allerleukste stories uit zijn klas, krijg je social media tips, kom je van alles over hem te weten en daagt hij je uit om mee te doen aan challenges! Daarnaast zijn er QR codes in het boek te vinden die je kunt scannen om exclusieve filmpjes te bekijken!

WIN!

Wil jij binnenkort de eigenaar zijn van dit te gekke boek? Doe dan snel mee om kans te maken!

Delen