100%NL Magazine Maza
Delen

GESLOTEN: een tas vol hoemoes, falafel en spreads van Maza!

Deze winactie is gesloten.

Vandaag begint de Week Zonder Vlees en dat vieren wij natuurlijk met Maza. Laat ons weten wat jouw favoriete Maza hoemoes of dip is en maak kans op een tas vol hoemoes, falafel en spreads van Maza!

De Week Zonder Vlees is natuurlijk niet voor niets in het leven geroepen. Elke dag vlees eten is namelijk niet meer van deze tijd. Je hoeft vlees niet helemaal te bannen natuurlijk, maar een flexitarisch eetpatroon waarbij vlees en vis afgewisseld worden door vegetarische gerechten heeft een grote positieve impact op mens, dier en milieu. Bovendien zijn er tegenwoordig zulke lekkere vegetarische gerechten dat het verreweg van een straf is om vlees een week te laten staan!

Vegetarische recepten

Maza deelt bijvoorbeeld elke week de lekkerste vegetarische recepten via hun social media kanalen en de website. En daar krijg je gelijk trek van! Denk aan vegetarische hutspot, Sabich met Hoemoes Spicy Mango, maar ook zoete gerechten als kaiserschmarrn met hoemoes! Voor meer recepten kijk je even op de website van Maza of op de Instagrampagina van Maza. 

Wil jij ook meedoen aan de Week Zonder Vlees en kun je een pakket van Maza zeker gebruiken? Laat ons dan weten wat jouw favoriete Maza hoemoes of dip is en maak kans op een tas vol hoemoes, falafel en spreads van Maza!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Maza.

Delen