100%NL Magazine Kidspop
Delen

GESLOTEN: 4 kaarten voor theatertour ‘KidsPop – één groot feest’

Beginnen jouw kinderen ook gelijk te dansen en zingen wanneer zij de kinderliedjes van Monique Smit horen? Goed nieuws, want zij komt met een theatertour en jij kunt kaartjes winnen.

Kindermuziek

De kindermuziek van Monique Smit is niet meer uit de kinderen hun hoofd te krijgen en velen jongeren beginnen gelijk te dansen en zingen wanneer zij liedjes als ‘Aardappels met chocola’ en ‘Handjes’ horen. Hartstikke logisch natuurlijk, want het zijn vrolijke, positieve nummers, die bij iedereen een lach op z’n gezicht tovert. Om het over de gekleurde, schattige animaties in de clips nog maar niet te hebben..

KidsPop

Monique bracht eerder de albums ‘2 Kleine Kleutertjes’ en ‘KleuterPop’ uit en dat was één groot succes. Om die reden heeft zij besloten dit allemaal samen te smelten tot hét muzikale kinderfeest: KidsPop. Om het allemaal nog wat leuker te maken, heeft Monique besloten om de aankomende maanden een theatertour te doen, onder de naam ‘KidsPop – één groot feest’.

De theatertour, die voor kinderen van 2 tot 8 jaar is, zal vanaf september te bewonderen zijn en Monique zal er hoe dan ook een groot succes van maken, waarbij de vaders en moeders, ooms en tantes en opa’s en oma’s ook mee zullen dansen. Tijdens de show worden de grootste hits en leukste liedjes uit het kinderrepertoire gezongen, maar er zijn voor deze theaterreeks ook wat nieuwe, aanstekelijke nummers geschreven. De tour draait enkel en alleen om thema’s die van het leven een feestje maken. Denk aan vakantie, verjaardag, familie en sport. Van het begin tot het eind een zaal vol met lachebekkies dus.

WIN!

Kun jij het niet afwachten om binnenkort Monique’s KidsPop theatershow te bezoeken en mee te zingen met haar oude en nieuwe nummers? Doe dan mee met onze winactie!

Wij geven 4 kaarten weg, zodat jij met je gezin of andere familieleden een fantastische middag zult beleven in het theater. Om het nog makkelijker te maken, mag je zelf een locatie uitkiezen.

De kaartjes vliegen de deur uit, dus kun jij dit sowieso niet missen en moét jij hierbij zijn? Koop hier dan alvast je tickets om er zeker van te zijn dat jij en je kinderen een plekje in de zaal hebben.

Bron en Beeld: In samenwerking met Monique Smit

Delen