GESLOTEN: kaarten voor Bison Kids & Engel middag in Kinepolis Utrecht!
Delen

GESLOTEN: kaarten voor Bison Kids & Engel middag in Kinepolis Utrecht!

Deze winactie is gesloten.

Wat leuk zeg! Bison Kids organiseert in samenwerking met de kinderfilm Engel, een super leuke Bison Kids & Engel middag op 12 en 19 augustus! Tijdens deze twee middagen zijn kinderen en hun ouder uitgenodigd om deel te nemen aan diverse activiteiten zoals knutselen, een meet & greet met de hoofdrolspeelsters Liz en Mila en het bekijken van de film in de bioscoop.

Waar gaat kinderfilm Engel over?

Engel is een onzeker meisje dat maar moeilijk nee kan zeggen en graag thuis is. Thuis voelt voor haar vertrouwd, met haar knappe koppen van ouders, haar lieve kat Saturnus en de gekke oom Tobias, die oppast als haar ouders naar een congres gaan. Op een dag, onderweg naar huis, gebeurt er iets vreemds: ze struikelt, bereidt zich voor op een harde val, maar ineens zweeft ze in een prachtige zeepbel. Als de zeepbel uit elkaar spat en Engel verdwaasd op de grond ligt, ziet ze naast zich een prachtig zilveren klokje liggen. Al snel komt Engel erachter dat het klokje heel bijzonder is. Alles wat ze wenst, komt uit!  Engel wordt ineens enorm populair maar of haar nieuwe leven haar ook echt gelukkig maakt?

Dit kun je verwachten tijdens de Bison Kids & Engel middag:

  • Knutselactiviteiteiten
  • Ontmoet Liz & Mila, de hoofdrolspeelsters van de film Engel
  • Ontmoet Bison Kids host Meester Sander (alleen op 12 augustus)
  • Bekijk de film Engel in de bioscoop
  • Ga naar huis met een goodiebag
  • En meer!

Wat moet je doen om te winnen?

Volg @bisonkids op Instagram en laat onder de video weten wat jij en je kids het liefste knutselen en hoeveel kaartjes je graag zou willen (Max 3 kaartjes per deelname). Geef ook aan in een reactie of je kaartjes wilt winnen voor het evenement in Kinepolis Utrecht of Kinepolis Breda. Wie weet gaan jullie straks een supergezellige middag tegemoet!

Delen