100%NL Magazine Jumbo puzzel Jan van Haasteren
Delen

GESLOTEN: deze geweldige puzzel van Jan van Haasteren!

Deze winactie is gesloten.

Wil jij kans maken op deze geweldige puzzel van Jan van Haasteren? Doe dan snel mee!

Puzzelen

Verlang je naar een beetje rust na de hectiek van de feestdagen? Waarom niet ontsnappen aan de schermen en jezelf verliezen in de wereld van puzzelen? Perfect voor zowel kinderen als volwassenen. Puzzelen is niet alleen een geweldige manier om je concentratie te verbeteren, het zorgt ook voor de ultieme ontspanning. En als je dan toch aan het puzzelen bent, waarom dan niet met een ├ęchte Jan van Haasteren puzzel?

Jan van Haasteren

Dompel jezelf onder in het avontuur met de Jan van Haasteren familie die op expeditie gaat naar de Zuidpool. Een magisch landschap van eindeloze sneeuw, vrieskou en charmante pinguïns. Deze puzzel neemt je mee op een komische reis waarin elk familielid zijn eigen unieke manier vindt om de koude omstandigheden te trotseren. Maar is het echt zo bar en boos op de Zuidpool, of valt het allemaal reuze mee? Leg de puzzel in elkaar en kom erachter!

100%NL Magazine Jan van Haasteren puzzel

WIN!

Wil jij kans maken op deze geweldige puzzel van Jan van Haasteren? Dan is dit je kans! Laat hieronder je gegevens achter, vertel ons waarom jij deze puzzel zo graag zou willen winnen en wie weet ben jij binnenkort wel de gelukkige winnaar!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jumbo

Delen