100%NL Magazine ProNails
Delen

GESLOTEN: de Selfgel Peel-Off kit voor perfect gelakte gelnagels!

Deze winactie is gesloten.

Het staat verzorgd, chique en heel stijlvol: perfect gelakte gelnagels. Door de lockdown is het helaas nog niet mogelijk om een nagelsalon te bezoeken dus gaan we zelf aan de slag! Met de Selfgel Peel-Off kit heb jij binnen een handomdraai prachtige nagels.

Veel vrouwen zullen het waarschijnlijk wel herkennen. Wanneer je nagels pas weer netjes gelakt zijn voel je je toch wat verzorgder en vrouwelijker. Ga jij voor een nude kleur, een opvallende kleur of toch liever zwart? Je hebt alles zelf in de hand.

Om thuis zo goed mogelijk van start te gaan heb je natuurlijk wel de juiste producten nodig. Een goed begin is het halve werk. ProNails biedt met de Selfgel Peel-Off kit dé oplossing voor alle vrouwen die lang willen genieten van mooie en perfect gelakte nagels.

In een paar eenvoudige stappen breng jij je favoriete nagelkleur aan die langer dan 10 dagen blijft zitten. Met de Peel-off Selfgel is het verwijderen van de gel gemakkelijker en veiliger dan ooit! De Selfgel Peel-Off kit bevat alles wat je nodig hebt, inclusief LED lamp én een top rood als kleur. Uiteraard kan je de kit ook combineren met tal van andere trendkleuren. Alle kleuren van ProNails zijn semipermanente nagellak en 100% vegan!

Je shopt de Selfgel Peel-Off kit van ProNails hier!

WINNEN!

Wil jij kans maken op de Selfgel Peel-off kit ter waarde van €99? Doe dan snel mee met deze te gekke winactie en wie weet ben jij wel de winnaar!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ProNails

Delen