100%NL Magazine Sinterklaasboeken
Delen

GESLOTEN: Sinterklaasboeken geschreven door Jamai, Tooske en Gerard Joling

Niemand minder dan Jamai, Tooske en Gerard Joling schreven een sinterklaasprentenboek voor kinderen en jij maakt kans om te winnen!

Tooske, Jamai en Gerard Joling

Deze BN’ers hebben al glansrijke carrières en kunnen daar veel talenten aan toevoegen, het kopje ‘kinderboek schrijven’ ontbrak nog.

Presentatrice Tooske Ragas, moeder van vier kinderen en groot fan van Sinterklaas is enorm enthousiast over haar deelname. “Ik vind het geweldig dat ik op deze manier een creatieve bijdrage mag leveren aan dit bijzondere en unieke kinderfeest.”

Zanger en presentator Jamai is blij met deze kans om zijn debuut te maken als kinderboekenschrijver. “Ik heb nog nooit eerder een boek geschreven en ik vind het erg leuk om te ontdekken of dat iets is wat bij mij past. En hoe leuk is het dat je dan kan beginnen met het schrijven van een kinderboek over een van de leukste feestdagen van het jaar, Sinterklaas!”

Gerard: “Ik vind het natuurlijk hysterisch om een kinderboek te schrijven wat met een feestdag te maken heeft. Ik vind feestdagen altijd heel belangrijk en ik vind Sinterklaas een fantastisch kinderfeest. Ik vond het boek schrijven zo een ontzettend leuk proces. Ik hoop dat de kinderen er net zo veel plezier aan gaan hebben als ik!”

Verkrijgbaar in de supermarkten

De sinterklaasboeken zijn vanaf 15 november gratis te verkrijgen bij aankoop van aanbiedingen van Unilever bij de supermarktfilialen van deze Superuniewinkelformules: PLUS, Dekamarkt, Hoogvliet, Poiesz en Jan Linders. Kijk voor meer informatie op: www.sinterklaasprentenboeken.nl

WIN

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Royal Promotions

Delen