100%NL Magazine Sintboeken
Delen

GESLOTEN: Één van de drie Sinterklaasboeken geschreven door Carlo, Marieke of Waylon!

Deze winactie is gesloten.

Sinterklaas strooit alweer voor het achttiende jaar met waardevolle, gratis verrassingen. Want niemand minder dan Waylon, Marieke Elsinga en Carlo Boszhard schreven een sinterklaasprentenboek voor kinderen.

Het Sinterklaas Prentenboek

Carlo Boszhard, Marieke Elsinga en Waylon zijn de schrijvers van een nieuw Sinterklaasboek.

‘Een brief aan Sinterklaas’, door Carlo Boszhard. Het gaat over hondje Kees, dat in een asiel woont. Hij voelt zich een buitenbeetje. Als andere dieren een nieuw baasje krijgen, wordt Kees steeds verdrietiger. Wat nou als hij Sinterklaas een brief schrijft?

”Sint en de Magische Noot’, door Waylon. Johan is anders dan andere jongens. Hij ziet de wereld in muzieknoten. Maar dan komt die donkere nacht van 4 december. Verdwijnt de muziek uit zijn leven? En welke rol speelt Sinterklaas? Een sprookjesachtig verhaal over bang zijn en hoe verbeeldingskracht en muziek dan kunnen helpen.

‘Pieten-Poezen’, door Marieke Elsinga. Kiki is een eenzame zwerfkat en ontdekt bij toeval het huis van Sinterklaas. Met haar komst begint een onwaarschijnlijk avontuur. Sinterklaas raakt zijn vertrouwde Pieten kwijt en raakt steeds meer in paniek…

Verkrijgbaar in de supermarkten

Deze unieke sinterklaasboekenactie is een initiatief van Unilever, in samenwerking met de supermarktfilialen van de winkelformules PLUS, Dekamarkt, Hoogvliet, Poiesz en Jan Linders. Daar krijgt u de boeken in de actieperiode van 15 november t/m 5 december 2021, gratis bij aanschaf van actie-artikelen.

Delen