100pmagazine_sonic2
Delen

GESLOTEN: win een Sonic 2 pakket inclusief twee bioscoopkaartjes!

Doe mee met deze winactie en maak kans op een gaaf Sonic 2 pakket inclusief twee bioscoopkaartjes!

Onze favoriete blauwe egel beleeft een spectaculair nieuw avontuur in Sonic The Hedgehog 2. En jij kunt kans maken op een gaaf Sonic 2 filmpakket, inclusief twee bioscoopkaartjes!

SONIC THE HEDGEHOG 2

Sinds Sonic in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een echte held is. En die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt!

Sterrencast

Sonic The Hedgehog 2 is een film van de makers van The Fast and the Furious en Deadpool. De cast bestaat wederom uit James Marsden, Ben Schwartz (als de stem van Sonic), Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally en Jim Carrey. In deze film wordt de cast aangevuld door Shemar Moore, Idris Elba (als de stem van Knuckles) en Colleen O’Shaughnessey (als de stem van Tails). In de nagesynchroniseerde versie is Najib Amhali te horen.

SONIC THE HEDGEHOG 2 draait vanaf 31 maart in de bioscoop (zowel in origineel Engels gesproken als NL nagesynchroniseerde versie.

Wat kun je winnen?

In dit gave pakket vind je:

  • 2 bioscoopkaartjes
  • een hoodie
  • een phone light
  • poppets (fidgeter)

100pmagazine_sonic_2

100pmagazine_sonic2goodies

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Triple P Entertainment.

Delen