100%NL Magazine Win Vue
Delen

GESLOTEN: kaartjes voor de Ladies Night van Soof 3 bij Vue!

Deze winactie is gesloten.

Het gezelligste avondje samen met je vriendinnen is terug: de Ladies Night! En dit keer met de grootse romcom van het jaar: Soof 3! Dit mag je dus niet missen! Trommel snel al je vriendinnen op en kom genieten van een volledig verzorgde avond waarbij je geniet van een film, borreltje, goodiebag en zelfs kunt shoppen!

Ladies Night bij Vue

Op woensdag 8 december kun je bij Vue weer op herkenbare wijze genieten van je favoriete chaotische kokkin. Soof is terug en haar leven wordt weer eens totaal overhoop gegooid. Voordat de film begint word je verwelkomd met een hapje en een drankje. Er staan kraampjes van lokale ondernemers die niet alleen hun favoriete vrouwenproducten verkopen, maar ook allemaal een item weggeven tijdens de spectaculaire loterij. Als kers op de taart krijg je een goedgevulde goodiebag mee naar huis, dus je vertrekt nooit met lege handen!

Genieten van Soof 3

In Soof 3 heeft Soof haar leven eindelijk lekker op de rit. Ze is gelukkig, de KookSoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

De sterrencast met o.a. Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty en Elise Schaap keren allemaal terug als de karakters die je de afgelopen 8 jaar omarmd hebt. Het wordt een film met een grote lach en ook een kleine traan. Want naast het slechte nieuws dat Soof in de film ontvangt – en op hilarische wijze uit de weg gaat – is dit ook de laatste film in de Soof-reeks. Maak je dus klaar voor een waardig afscheid en grijp deze laatste kans om te genieten van Soof op het grote doek.

100%NL Magazine Soof3

WIN!

Wil jij kans maken op tickets voor de Ladies Night van Soof 3? Dat kan!

In samenwerking met Vue Cinemas mogen wij 3 maal 2 kaartjes weggeven voor deze te gekke avond. Doe snel mee om kans te maken!

Wil jij er zeker van zijn dat je kaartjes hebt voor de Ladies Night op 8 december? Koop dan snel je tickets hier. Op woensdag 8 december vindt de Ladies Night plaats in alle 19 Vue bioscopen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vue

Delen