100%NL Magazine Jumbo Winactie Stratego
Delen

WINACTIE GESLOTEN: de nieuwe editie van het spel Stratego!

Wil jij kans maken op de nieuwste Stratego editie? Doe dan mee aan deze winactie!

De nieuwste Stratego

Betreed het rijk van ongeëvenaarde strategie met Stratego New Original, een spel dat strategie naar een hoger niveau tilt. Hier kun je jouw vaardigheden testen en nieuwe uitdagingen aangaan, terwijl de spanning van elke zet de overhand heeft. In deze boeiende nieuwe editie word je uitgedaagd om je strategische vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen. Kun jij je tegenstander slim af zijn en hun vlag veroveren? Bedenk je strategie, plaats je troepen in geheime formaties en neem ze mee naar het strijdveld. Elke zet, elke aanval en elke beslissing is van cruciaal belang terwijl de rode en blauwe legers met elkaar strijden. Overmeester de personages van je tegenstander, maar wees op je hoede voor speciale vaardigheden en onverwachte valstrikken. In dit spel is elke beweging een strategische zet.

100%NL Magazine Jumbo Stratego

Familiespel

Hoe zet jij jouw pionnen neer? Denk strategisch na over de posities van je pionnen en plan je aanval om de vlag te veroveren! Speel het spel met je broer, zus, vader of moeder, want Stratego is een echt familiespel dat verbindt en uitdaagt. Tijdens het spelen ontwikkel je twee belangrijke vaardigheden: logisch denken en strategie. De inhoud van het spel bestaat uit 40 rode en 40 blauwe pionnen, 30 battle cards, een bordspel, een scherm en instructies. Het spel is geschikt voor 2 personen en heeft een gemiddelde speeltijd van 45 minuten. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen zich verheugen op dit boeiende strategische avontuur.

Nieuw spelelement

Stratego New Original voegt ook een extra nieuw spelelement toe: de Battle Cards. Hiermee kun je het spel op twee manieren spelen – de normale manier en met de Battle Cards. Bovendien heeft het spel inclusieve waarde door de toevoeging van vrouwelijke soldaten, waardoor alle spelers een breder scala aan strategische mogelijkheden krijgen.

100%NL Magazine Jumbo Stratego

WIN!

Bereid je voor op een intens spel vol verrassingen, slimme manoeuvres en diepgaand strategisch inzicht. Stratego New Original combineert de klassieke essentie van het spel met een moderne twist en biedt een spannend strategisch avontuur. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en de opwindende wereld van Stratego New Original te verkennen? Doe dan snel mee met deze actie!
Doe mee via onderstaand winformulier en maak kans!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jumbo

Delen