100%NL Magazine thriller Afgeschreven
Delen

GESLOTEN: het e-book van de spannende thriller Afgeschreven!

Deze winactie is gesloten.

Heb jij ook de dringende behoefte aan een goed boek? Dan hebben wij goed nieuws! Door mee te doen maak jij kans op het e-book van de spannende thriller Afgeschreven!

Angelique Haak

Angelique haak is een Nederlandse thriller-schrijfster die onder andere bekend staat van haar thriller boek ‘Het verkeerde meisje’. Haar schrijfprestaties worden ook zeker niet ondergewaardeert. haar debuut ‘Een nieuw begin’ werd in 2018 namelijk genomineerd voor de Schaduwprijs. Op 13 december komt haar nieuwste boek ‘Afgeschreven’ uit. Dit moordmysterie belooft spannender en gruwelijker te zijn dan ooit te voren.

Nieuwste thriller

Voor alle crime-liefhebbers hebben wij goed nieuws. De Crime Compagnie geeft namelijk 5 e-books van de nieuwste Angelique Haak thriller weg. In ‘Afgeschreven’ volgen we schrijfster Sasja Winters die vier jaar na gestopt te zijn met schrijven, gedwongen wordt om haar populaire moord-reeks af te maken. Ze wordt niet zomaar gedwongen; iemand voert moorden uit precies zoals ze staan beschreven in haar populaire boekenreeks, waarvan ze 4 jaar eerder besloot er nooit meer nog één van te schrijven. De boodschap is simpel: zolang de boekenreeks niet af is, gaan de moorden door.

Doe mee en win!

Ben jij er klaar voor om je innerlijke detective los te laten en erachter te komen wie deze gruwelijke moorden uitvoert? Doe dan mee aan de winactie en wie weet win jij het e-book van ‘Afgeschreven’.

 

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Delen