100%NL Magazine A'DAM LOOKOUT
Delen

GESLOTEN: Gratis toegang tot A’DAM LOOKOUT en ‘Swing Over The Edge’

Deze winactie is gesloten.

Ben jij een echte daredevil en heb je geen last van hoogtevrees? Doe dan mee aan deze te gekke winactie en maak kans op gratis toegang tot A'DAM LOOKOUT inclusief schommelen en de VR Rollercoaster ride!

A’DAM LOOKOUT

A’DAM LOOKOUT is een observatiedek met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam. Je kunt het historische centrum van de stad zien, de dynamische haven, het unieke polderlandschap en je kunt de beroemde grachten spotten die onderdeel zijn van de UNESCO werelderfgoedlijst. De interactieve tentoonstelling over Amsterdam’s geschiedenis en cultuur geeft achtergrond informatie bij wat je allemaal ziet vanaf de A’DAM Toren.

Op het dak van A’DAM Toren prijkt ‘Over The Edge’: Europa’s hoogste schommel. Daredevils en thrillseekers schommelen op 100 meter hoogte heen en weer over de rand van de toren met Amsterdam onder hun voeten. Geniet van het ongeëvenaarde uitzicht over onze hoofdstad terwijl de adrenaline door je aderen stroomt…

100%NL Magazine ADAM Lookout

WIN!

Wil jij tickets winnen voor een bezoek aan A’DAM LOOKOUT inclusief schommelen en de VR Rollercoaster ride? Doe dan mee met deze waanzinnige winactie!

Meedoen is simpel: geef antwoord op onderstaande prijsvraag, laat je gegevens achter en wie weet ben jij binnenkort wel de gelukkige winnaar! De eerste 10 inzendingen met het juiste antwoord winnen Deze geweldige prijs!

Delen