100pmagazine_14demusical
Delen

GESLOTEN: twee vrijkaartjes voor 14 de musical!

Deze winactie is gesloten.

Wil jij kans maken op twee vrijkaartjes voor de musical over een van 's werelds grootste voetballer aller tijden? Doe dan mee met deze gave winactie!

14 de musical

Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen aan een van ’s werelds grootste voetballers aller tijden. 14 de musical laat zien hoe Johan Cruijff, een eigenwijze en gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een absolute wereldster. Hoe zijn sportcarrière, zijn privéleven, zijn goede maar ook verkeerde keuzes in het leven, én het overlijden van zijn vader, hem maakten tot wie hij was.

Een verhaal over ambitie, liefde, vriendschap, eenzaamheid en verraad. Een meeslepende voorstelling onder regie van Tom de Ket (De Verleiders, Het Pauperparadijs) met nieuwe poprocksongs, spectaculaire scènes, technische hoogstandjes en een prachtig tijdsbeeld van de jaren zestig en zeventig: de hoogtijdagen van de iconische voetballer.

Cast

De rol van Johan Cruijff wordt vertolkt door de veelgeprezen Tobias Nierop, terwijl Myrte Burger de rol van zijn vrouw Danny speelt. Sinds 11 mei zijn ook Anne-Marie Jung (Annie, Petticoat!) en Kees Boot (Judas, All Stars de musical) te zien in de voorstelling. Anne-Marie vertolkt de rol van Nel Cruijff en Kees speelt zowel Manus Cruijff als Rinus Michels.

Meer weten?

14 de musical is te beleven in het AFAS Theater Leusden en recent verlengd tot en met half juli 2022. Bekijk hier de trailer. En klik hier voor meer informatie.

WIN!

Wil jij kans maken op twee vrijkaartjes voor deze prachtige, meeslepende voorstelling? Doe dan snel mee met deze gave winactie en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar!

100pmagazine_14_1

100pmagazine_14_2

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Triple P Entertainment.

Delen