100%NL Magazine Playmobil
Delen

GESLOTEN: Even terug in de tijd: Maak kans op een nostalgische Volkswagen van Playmobil!

Deze winactie is gesloten.

We kennen ze allemaal wel: de Kevers en CamperVans van Volkswagen. Als we ze langs zien rijden, denken we met weemoed terug aan die fijne tijden van vroeger. Puzzels en broodjes mee, de koffers op het dak en op naar een prachtige bestemming. Playmobil neemt je terug naar die mooie tijd met de Volkswagen collectie!

Iedereen opgelet! Hoe leuk zou het zijn als je samen met je kinderen of kleinkinderen van de Volkswagen CamperVan of de Kever kunt genieten, terwijl je vol enthousiasme al je verhalen van vroeger kunt vertellen.

Volkswagen Kever

Wie kent hem niet… de oude vertrouwde Volkswagen Kever. Voor alle liefhebbers van Volkswagen is dit een absolute musthave! Tegenwoordig is de iconische Kever een collectors item onder verzamelaars en worden ze veel verhuurd als trouwvervoer. Gelukkig kan iedereen eigenaar worden van zijn eigen Volkswagen Kever, met dank aan Playmobil! Stap denkbeeldig in je Kever en trek de wijde wereld in, op naar avontuur!

Volkswagen CamperVan

De CamperVan van Volkswagen was niet alleen vroeger heel populair om bijvoorbeeld mee op vakantie te gaan, ook de afgelopen jaren was er een heuse run op! Een camper huren en samen eropuit trekken is een trend en dus werd de CamperVan van Volkswagen in één klap weer razend populair! De CamperVan van Volkswagen met veel originele details is niet alleen heel leuk om mee te spellen, maar ook om te verzamelen.

100%NL Magazine Playmobil

WIN!

Wil jij kans maken op één van de Volkswagen modellen van Playmobil? Doe dan mee met deze te gekke winactie en wie weet ben jij wel de winnaar!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Playmobil

Delen