GESLOTEN: Deze geweldige zorgsokken voor jouw zorgheld!
Delen

GESLOTEN: Deze geweldige zorgsokken voor jouw zorgheld!

Deze winactie is gesloten.

Het is vandaag de Dag van de Zorg! In Nederland leven miljoenen mensen die iedere dag voor anderen zorgen, zowel betaald als onbetaald. Vandaag zetten Stichting ALS Nederland en MedSocks deze zorghelden in het zonnetje door vijf paar vrolijke zorgsokken weg te geven. Ken jij iemand die altijd voor anderen zorgt? Dan kan jij ervoor zorgen dat hij of zij kans maakt op een paar sokken!

Speciaal voor een zorgheld (op sokken)

De zorgsokken van Medsocks zijn speciaal bedoeld voor zorgpersoneel. Zo kunnen ze hun witte werkkleding opfleuren. Van deze oranje ALS-sokken gaat een deel van de opbrengst naar onderzoek naar de dodelijke ziekte ALS. Voor deze ziekte is dringend een oplossing nodig. Na de eerste symptomen leven patiënten met ALS (amyotrofische laterale sclerose) gemiddeld nog drie tot vijf jaar.

Hoe kan je meedoen?

Ga naar het bericht over deze winactie op Facebook. Reageer onder deze post door een zorgheld te taggen. Vergeet daarbij natuurlijk niet te vermelden waarom hij of zij een paar zorgsokken verdient. Je hebt een week om te reageren, de winnaars worden op donderdag 19 mei om 10:00 uur bekendgemaakt door Stichting ALS Nederland. Zij nemen contact met je op.

Deze winactie wordt op meerdere kanalen gepubliceerd. Van alle binnenkomende reacties selecteren we vijf winnaars.

Verkrijgbaar in de webshop

Heb je na donderdag 19 mei niets gewonnen, maar zou je deze sokken graag willen bestellen? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf morgen zijn deze ALS-sokken verkrijgbaar via de webshop van MedSocks.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Stichting ALS

Delen