100%NL Magazine Fit By Meij
Delen

GESLOTEN: een Workout kalender met dagelijkse workouts, recepten en quotes!

Deze winactie is gesloten.

Het lijkt nu nog ver weg, maar voor je het weet staat de zomer voor de deur. Tijd om in actie te komen! Met deze workout kalender ben jij binnen no time in shape!

Workout kalender

Heb je al langer plannen om je conditie op te krikken, van je corona kilo’s af te komen of om gewoon lekkerder in je vel te zitten, maar wil het toch maar niet lukken? Dan is de workout kalender van FitByMeij echt iets voor jou!

FitByMeij is bedacht en opgericht door Jeanine Meij. Een actief en fanatiek sportster met een grote passie voor alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Naast haar Instagramaccount heeft FitByMeij nu ook workout kalenders. Jeanine: ‘Tijdens de lockdown en het sluiten van de sportscholen ben ik tot het idee gekomen om maandelijks een fitkalender te maken!’

En het resultaat mag er zijn! Iedere maand wordt er een nieuwe workout kalender uitgebracht, boordevol met de leukste workouts, de lekkerste recepten, inspirerende quotes en te gekke kortingsacties.

WIN!

Wij mogen maar liefst 5 workout kalenders voor de maand april weggeven! Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van dit artikel en wil je gelijk aan de slag met de verschillende workouts? Doe dan snel mee met deze te gekke winactie!

Bestel jouw workout kalender met korting!

Wil je er zeker van zijn dat er binnenkort een workout kalender bij jouw op de mat ligt? Bestel dan nu jouw kalender met een exclusieve korting voor alle lezers van 100%NL Magazine. Je gebruikt hiervoor de korting FITMET100%NL.

Delen