100%NL Magazine Keter
Delen

GESLOTEN: de afvalscheidingsbak Curver Decobin Duo!

Deze winactie is gesloten.

Het is vandaag World Cleanup Day, de grootste opruimactie van het jaar! Met z'n alle kunnen we de wereld mooier én schoner maken! Doe jij ook mee?

Wist je dat er per minuut een vuilniswagen vól aan plastic afval in onze oceanen beland? Iedere minuut! De grote hoeveelheden plastic die over onze aarde heen zwerven zijn niet meer te overzien, hier moeten en kúnnen we iets aan doen. Jij kunt ook je steentje bijdragen!

Het is vandaag World Cleanup Day, de allergrootste opruimactie van het jaar. Overal in het land vinden vandaag opruimacties plaats. Maar niet alleen in Nederland, in maar liefst 180 landen gaan ze aan de slag! Wil jij ook de handen uit de mouw steken? Dat kan, bekijk via deze link welke opruimacties er in jouw buurt worden gehouden of zet zelf een opruimactie op. Samen maken we het verschil!

WIN!

Jij kunt nu kans maken op de Curver Decobin Duo. Afvalscheiden was nog nooit zo gemakkelijk, want deze afvalemmer heeft twee verschillende binnen emmers. Eén binnen emmer van 10L en van 18L. De afvalemmer is gemaakt van 70% gerecycled kunststof, dus een duurzame keuze! Daarnaast heeft hij stijlvolle uitstraling en past hij gemakkelijk in ieder interieur.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keter

Delen