Header Snelle
Zie ook:
Delen

Dit is de leuke vriendin van Snelle!

Lars Bos, ook wel bekend als Snelle, heeft een hele leuke vriendin. Hij deelt dan wel niet veel van zijn vriendin op Instagram, ze zijn al een tijdje stapelverliefd!

Sterre Kunzler

De leuke vriendin van Snelle is niet alleen beeldschoon, maar ook heel slim. Sterre startte namelijk een eigen onderneming samen met een vriendin. Een online kledingmerk gericht op swimwear in een nieuw jasje. Het merk heeft een Spaanse naam: Sal Y Mas. Beide dames hebbeb een bepaalde connectie met het land en de taal. Sterre heeft ook vijf maanden in Barcelona gewoond en gestudeerd. Sterre woont op dit moment in Nijmegen en ze studeert Food & Business aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen

Rust

Snelle nam dit jaar wat tijd voor zichzelf om tot rust te komen. Er gingen geruchten de ronde dat hij een burn-out zou hebben, maar volgens de zanger was daar niets van waar. “‘Ik moest gewoon wat minder werken, dat heb ik gedaan, en nu ga ik weer aan de slag. Ik heb geen burn-out gehad, wat een bullshit. Mijn manager had een paar mails gestuurd dat ik even geen zin had in interviews en wat gas terug wilde nemen. Dat was het”, aldus de rapper tegen Story.

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Snelle

Dít is de beeldschone vriendin van rapper Snelle!
Dít is de beeldschone vriendin van rapper Snelle!
Dit is de luxe woonboerderij van Snelle!
Dit is de luxe woonboerderij van Snelle!
Lees alle artikelen over Snelle