Alberto Stegeman

Alberto Stegeman

Wie is Alberto Stegeman?

Alberto Stegeman (20 februari 1971) is een Nederlandse journalist en presentator. Hij staat vooral bekend als presentator van “Undercover in Nederland”.

Carrière

Vóór zijn carrière op tv, schreef Alberto voor Het Parool en het ANP. Hierna begon hij als verslaggever en presentator bij Delta FM. Nu is Stegeman directeur van Noordkaap Tv Producties waar hij verantwoordelijk is voor programma’s zoals Undercover in Nederland, wat hij zelf ook presenteert. Hierna heeft hij nog meerdere programma’s gepresenteerd zoals Red mijn vakantie! en Onopgeloste Zaken.

Stegeman deelt dat hij veel ellendige dingen heeft meegemaakt en gezien in zijn carrière, maar de situatie van zorgboerderij Aurora Borealis blijft hem toch bij. Hier ging hij undercover bij de Groningse zorgboerderij waar hij erachter kwam dat de gehandicapte bewoners daar werden gepest en mishandeld. “Ik vind dat deze mannen sowieso in de gevangenis horen” deelt hij over de eigenaar en de zorgmedewerkers van de boerderij.

Privé

Samen met zijn vrouw Judith Stegeman heeft Alberto 2 kinderen gekregen genaamd Lara en Joas. De twee verwachten in 2024 of 2025 te gaan trouwen.