Britt Dekker

Britt Dekker

Wie is Britt Dekker?

Britt Dekker (24 februari 1992) is bekend als Nederlandse presentatrice, vlogger en dressuurruiter. De televisiecarrière van Dekker begon toen zij nog maar 17 jaar was. Ze deed toen mee aan Take me out, een datingprogramma op RTL 5. Vervolgens werd ze gevraag voor het programma Echte meisjes in de jungle en het vervolg Echte meisjes op zoek naar zichzelf. Het programma De zomer van Britt & Ymke dat ze samen met Ymke Wieringa kreeg veel vervolgen.

Carriere

Britt begon in 2018 met presenteren en was zo te zien in de programma’s Te Leuk om waar te zijn, Wie van de Drie en in Zappsport-onderdeel The battle. In 2018 en 2021 plaatste Dekker zich voor de Nederlandse Kampioenschappen voor dressuur rijden. Dekker werd onder anderen ook bekend door de gelekte Playboy foto’s waarvan GeenStijl de links plaatste.

Het liefdesleven van Britt Dekker

Britt Dekker ontmoette haar vriend Max Apotowski bij het tv-programma Waar Rook is… Zijn Britt & Ymke dat in 2013 werd opgenomen. Het stel is al zeven jaar samen en Dekker zou graag willen trouwen. Apotowski zegt echter pas te gaan trouwen wanneer Britt bewijst goed op te kunnen ruimen.