100%NL Magazine Britt Dekker

Door deze uitspraak werd Britt Dekker in 2009 in een klap beroemd!

Britt Dekker is al meer dan tien jaar te zien op televisie. Ze werd in 2009 in een klap beroemd toen ze meedeed aan het populaire programma Take Me Out. In deze datingshow krijgen 30 vrouwen de kans om een man te beoordelen. Hier deed ze een paar bijzondere uitspraken.

Een van de meest spraakmakende uitspraken van Britt was toch wel die over ‘een stewardess’. In het fragment stelt Britt zich voor als ‘stewardess Britt’ en vertelt ze schunnig waar alle ingangen zijn. De rest kun je waarschijnlijk zelf invullen of hieronder in de video bekijken. De hele zaal ligt in ieder geval plat om de uitspraak van Britt!

Zelf kreeg ze tijdens een aflevering van Het Collectief Geheugen nog een keer het fragment te zien. Hierop reageert ze ‘uit alles waar jullie uit hadden kunnen kiezen…’. Britt was destijds nog maar 17 jaar oud. Inmiddels is Britt 28 jaar en heeft ze al meerdere programma’s op haar naam staan. Zo werd afgelopen week bekend dat ze samen met Wendy van Dijk We Want More mag gaan presenteren! Het gaat Britt voor de wind.

Bron: Instagram, YouTube | Beeld: Instagram